Σε απολογία Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τα επεισόδια στην Καλλιθέα

Άλλα σπορPanathinaikos24
13 Μαρ. 2018 (17:06)

Στις 21 Φεβρουαρίου οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στην Καλλιθέα όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού επί της οδού Θησέως, στο περιθώριο του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Εθνικό και τους Πράσινους. Οι δύο ομάδες καλούνται από την αθλητική δικαστή για ανάρμοση και δυσφημιστική συμπεριφορά των οπαδών τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30:

Το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΑΣ Άρης – Α.Ο Ορεστιάδας που διεξήχθη στις 24.02.2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών».