«Από την αρχή συγκεντρωμένοι με ΑΕΚ»

ΜπάσκετGavros
13 Φεβ. 2018 (20:36)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τα Τρίκαλα που είχαν μόλις 7 παίκτες στο ρόστερ τους. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τελείωσε το ματς με 16 πόντους, αλλά στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, υποστήριξε πως νοητικά ήταν δύσκολο να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι οι «ερυθρόλευκοι».

Αρχικά ο Ελληνας φόργουορντ είπε: «Πραγματικά, είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα, τα Τρίκαλα έκαναν την προσπάθειά τους. Ακόμη και 4 να ήταν, θα πάλευαν. Πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε» για να πει αναφορικα με την εικόνα του Ολυμπιακού πως: «Η ομάδα είναι μία χαρά. Παίζουμε πολύ καλύτερα, έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας. Το ματς με την ΑΕΚ θα είναι πολύ διαφορετικό και θα είμαστε πανέτοιμοι. Παίζουμε πιο σκληρά στα τελευταία ματς. Έχουν έρθει τα αποτελέσματα και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Σχετικά τώρα με τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, ο Παπαπέτρου σχολίασε: «Κι εμείς αυτό τον τίτλο του Κυπέλλου έχουμε πολλά χρόνια να τον πάρουμε. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε σοβαροί και, από την αρχή πολύ συγκεντρωμένοι» για να κλείσει τις δηλώσεις του απαντώντας στο γεγονός πως θα χρειαστεί καλό πρόσωπο σε άμυνα κι επίθεση η ομάδα του: «Δεν μπορείς να παίζεις μόνο άμυνα. Δεν είναι αμερικανικό ποδόσφαιρο, ώστε άλλοι να μπαίνουν στην άμυνα κι άλλοι στην επίθεση. Είναι υψηλό το επίπεδο. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο δυνατή είναι η άμυνα, τόσο καλύτερη είναι και η επίθεση».