Τους τα έψαλλε παρά τη νίκη

ΠοδόσφαιροNovasports
25 Σεπ. 2018 (09:28)
Ο Γιώργος Δώνης είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, παρά τη νίκη 3-0 επί του Λεβαδειακού, στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης και φρόντισε να τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, εν όψει της συνέχειας. 

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναληφθεί στο μέλλον, η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και στάθηκε περισσότερο στην κατοχή της μπάλας και στη σωστή ανάπτυξη που θα έπρεπε να έχει το «τριφύλλι» κόντρα στους Βοιωτούς στο συγκεκριμένο ματς. Ο Δώνης θεωρεί πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για τον Παναθηναϊκό και δε θέλει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούν οι παίκτες του, μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. 

Παράλληλα, ο Δώνης ζητάει από τους παίκτες του να κλείσουν τα αυτιά τους στα κολακευτικά σχόλια των τελευταίων εβδομάδων, για τις εμφανίσεις τους και τους ζήτησε πιο σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσει το «τριφύλλι» με νίκες. Πλέον, η προσοχή όλων στους «πράσινους» στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.